Geverifieerd

Accountantskantoor Claesen bvba

Introductie:

Het leiden van een onderneming of uitoefenen van een vrij beroep is er door de jaren heen niet gemakkelijker op geworden.
Steeds meer voorschriften en regels, alsmede een ingewikkelde fiscale en sociale wetgeving, dreigen de bedrijfsleider af te houden van zijn kerntaak: namelijk Ondernemen!

De dienstverlening die Groep Claesen aanbiedt heeft betrekking op alle aspecten waarmee u te maken kan hebben en die rechtstreeks hun invloed hebben op de huidige en toekomstige gang van zaken in uw onderneming.

Groep Claesen kan op basis van haar ervaring een totaal pakket aan managementbegeleiding en consultancy aanbieden: Wij kunnen de wereld achter de cijfers voor u openen. Een adviseur die u als ondernemer met kennis van zaken terzijde staat: persoonlijk, deskundig en volledig betrokken.

De boekhouding bevat de basisinformatie over de financiële levenswandel van elke onderneming, groot of klein. Deze basisgegevens moeten het de ondernemer mogelijk maken om te allen tijde alert en goed geadviseerd te reageren en te anticiperen wanneer bepaalde ontwikkelingen daarom vragen.

De jaarlijkse en tussentijdse balansen, consolidatie en ratioanalyses moeten dit alles mogelijk maken.

Groep Claesen kan u hierbij helpen en dit door middel van een geïntegreerde dienstverlening van hoog niveau, rekening houdende met alle wettelijke bepalingen en boekhoudkundige verplichtingen.
 Voorgestelde belastingsadvieskantoren

Fisco Consult
Geverifieerd
 U kunt op fiscaal gebied bij ons terecht voor: - Optimalisatie van uw belastingaangifte - Vennoot...
Kautershoek 21
3290 Diest


FIDUCIAIRE S. VERGEYLEN & PARTNERS
Nu geopend
Geverifieerd
experto credite, semper fidelis
DRAPSTRAAT 123 A BUS B
9810 NAZARETH
Rubrieken / diensten: Belastingadvies Belastingconsulent Fiscaal advies Fiscalist


Thesorafisc
Geverifieerd
 Fiscale dienstverlening - Vennootschapsbelasting - Opmaak en optimalisering van de aangi...
Letterbeekstraat 18a
1755 Gooik

Neem contact op


Adresgegevens

Accountantskantoor Claesen bvba
Kuilenstraat 16
3600 Genk