Geverifieerd

Axis

Introductie:

 Een boekhoudkantoor met een brede visie... dat is precies wat wij voor u willen zijn! De tijd dat een boekhouder alleen cijfertjes op formulieren invult is allang voorbij.


Een efficiënte service vereist nu een diepgravende expertise in een brede waaier van vakgebieden. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Om u een antwoord te kunnen bieden op om het even welke vraag of een oplossing voor gelijk welk probleem, hebben wij ons omringd met een netwerk van specialisten in de branche.


Als spil van dit netwerk centraliseren wij hun adviezen en gieten ze voor u in een direct toepasbare oplossing. Ons gebruik van de nieuwste IT-technologieën daarbij is uniek in België.


Wij begrijpen dat uw onderneming als een levend organisme is, met een eigen groei, evolutie en cyclus. Doorheen alle fasen van die levenscyclus kunt u op ons advies rekenen.


Of het nu gaat om de opstartfase, de administratieve opvolging of over fusies en overnames … Stuk voor stuk bieden ze unieke opportuniteiten!


U begeleiden om deze kansen met beide handen aan te grijpen is voor ons een persoonlijke ambitie! Na ruim twee decennia aan ervaring heeft AXIS een in België unieke expertise opgebouwd.


Die bieden wij u aan in een sfeer van helderheid, transparantie en vertrouwen. Wij doen u geen loze beloften, maar zetten tot in detail op papier wat we voor u gaan doen (modelcontract) en hoe dit zal worden vergoed (factureren volgens uw voorkeur). Bij ons komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.Voorgestelde belastingsadvieskantoren

Fiduciaire van Beek & Co
Geverifieerd
Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het opstellen en nazicht aangifte personenbelasting, vennootschapsbelastin...
Herentalsebaan 319
2100 Deurne


SANCTORUM & CO BVBA
Geverifieerd
Sanctorum & Co werd in 1986 opgericht door Frank Sanctorum. Inmiddels is het kantoor gegroeid tot een 30-tal mede...
Elfde Julistraat 229
8530 HARELBEKE


Van Coile & Partners
Geverifieerd
Accountantskantoor Van Coile & Partners CVBA is gespecialiseerd in adviesverlening aan KMO-bedrijven en grote ond...
Boelenaar 1
9031 Drongen


Neem contact op


Adresgegevens

Axis
Kerkskenhoek 72
9450 Haaltert